Nieuws

Verkeerde krant op de mat door storing

Bij Omroep Gelderland werd 6 keer de editie Rivierenland bezorgd
Veel abonnees van kranten van De Persgroep hebben vandaag door een storing in de drukkerij een verkeerde editie van hun krant in de bus gekregen.
ARNHEM - Veel abonnees van kranten van De Persgroep hebben vandaag door een storing in de drukkerij een verkeerde editie van hun krant in de bus gekregen.
Zo werden in Brabant edities bezorgd van BN/De Stem, die normaal alleen wordt bezorgd voor Twentse abonnees. In Arnhem en Nijmegen viel de editie Rivierenland op de mat.

Problemen in de drukkerij

'Het probleem ontstond rond middernacht in één van de drukkerijen,' zegt Joris Gerritsen van De Persgroep. 'Daardoor konden sommige edities niet meer worden gedrukt. We hebben daarom besloten meer edities van BN/De Stem en de editie Rivierenland te drukken. Op die manier kunnen onze abonnees het belangrijkste nieuws lezen en missen ze alleen de hele lokale verhalen.'

Reacties op internet

Op internet leidt het tot de nodige opgetrokken wenkbrauwen, maar sommige abonnees kunnen er de lol wel van inzien.

Gratis e-paper

Technici proberen de problemen te verhelpen. Gerritsen gaat er van uit dat de abonnees maandag weer gewoon hun eigen, vertrouwde editie kunnen lezen. Daarin worden ook de belangrijkste verhalen uit de zaterdagkrant opgenomen.
De digitale edities van de kranten zijn in verband met de problemen gratis online te lezen. De Persgroep zegt dat abonnees gecompenseerd zullen worden. Zij krijgen daarover later bericht.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!