Nieuws

De vooravond van de Zwarte Cross, camping eerder open

LICHTENVOORDE - De camping van de Zwarte Cross is al open, vanwege de warmte. Alle bezoekers die een campingticket hebben gekocht voor de Zwarte Cross zijn welkom op het terrein.

Extraatje

Op deze dag, de vooravond van het festival, krijgen de campinggasten alvast een extraatje. Waar de dagjesbezoekers of de bezoekers met een driedagenkaart zónder campingplaats pas vanaf vrijdag welkom zijn, is er voor deze groep gasten een extra programma in het leven geroepen.
Deze bezoekers worden behoorlijk in de watten gelegd. Vanaf 14.00 uur is er voor hen al vermaak met DJ Lariekoek in de Discotent, en in de Tirolertent zijn diverse Duitse schlagermuzikanten te zien.  Ook kunnen ze om 18.15 uur al genieten van een optreden van Jovink in de Megatent, en eindigen ze de avond met een optreden van Miss Montreal, in dezelfde tent.

Festival in een festival

Nog een bijzonder extraatje voor de campingbezoekers: het campingterrein zelf kan eigenlijk ook als festival gezien worden, het Walhalla. Op het terrein bevinden zich namelijk een aantal achteringangen van diverse tenten en podia.
Waar de niet-campinggasten op de festivaldagen vanaf 00.00 uur van het terrein af moeten, mogen de campingasten via de achteringangen nog door feesten.

Gemeente- en badhuis

Deze plek is dan ook alléén toegankelijk voor camping-en Rennerskwartier gasten (de deelnemers aan het crossgedeelte). Verder bevat de camping een 'Gemeentehuis' (campingreceptie), een 'Badhuis' (douches en toiletten) en een campingwinkel met koffie, diverse (warme) broodjes, fruit, blikbier, zuivel, condooms.
En voor de luxe kampeerders die in een door de organisatie ingerichte tent logeren, is er zelfs elke avond een masseur. De dag kan vervolgens worden afgesloten bij het kampvuur.
De Zwarte Cross begint op donderdagavond 21 juli met het speciale programma voor de campinggasten. Vanaf vrijdag 22 juli tot en met zondag 24 juli zijn ook de overige bezoekers van harte welkom op het terrein. Campingkaarten zijn niet meer te koop, er kunnen alleen nog losse dagkaarten voor vrijdag 22 juli gekocht worden.