Nieuws

Droom voor Achilles-invaller Versteegen: hattrick tegen NEC

Niek Versteegen maakte een hattrick
Niek Versteegen leefde even in een droom. Net overgekomen van de amateurs scoorde de spits namens Achilles drie keer tegen NEC. © Broer van den Boom
GROESBEEK - Niek Versteegen leefde even in een droom. Net overgekomen van de amateurs scoorde de spits namens Achilles drie keer tegen NEC.
"Ja, het had slechter kunnen gaan. Ik ben superblij met de 5-1 overwinning en hoe het voor mij is gelopen als jongen die niet komt kijken. Drie keer scoren geeft wel een enorme zet in de goede richting. Dit is echt super."
Versteegen voelt zich al op zijn gemak bij de Groesbeekse club. "Ik ben een jongen die warmte nodig heeft en vertrouwen. En dat krijg ik hier. En ik speel samen met Freek Thoone, met wie ik ook al twee wedstrijden bij Venray heb gespeeld. Hij ging toen hierheen en ik vier jaar later nu ook. We rijden iedere dag samen. We kunnen lekker ouwehoeren, maar zijn ook elkaars concurrenten. Dat maakt ons ook sterk, denk ik. Ik ben er nog lang niet, dat besef ik ook wel. Ik moet nog heel wat stappen maken om een basisplaats te pakken."
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!