Nieuws

Vrouw overleden bij steekincident Maasbommel; kinderen getuige van drama

MAASBOMMEL - Bij een ernstig steekincident aan de Velddijksestraat in Maasbommel is zaterdagmorgen een vrouw om het leven gekomen. Dat bevestigt burgemeester Thomas Steenkamp van de gemeente West en Maas en Waal. Het gaat om een vrouw van 58 jaar, zegt de politie.
Steenkamp noemt het een familiedrama. Hij betreurt wat er gebeurd is. Er waren volgens buren jonge kinderen in het huis toen het drama zich voltrok. De kinderen zijn opgevangen.

'Hij heeft mijn moeder vermoord'

De buren vertelden dat de schoonzoon van de vrouw verantwoordelijk is voor de steekpartij. Zijn zwangere vriendin kwam volgens hen onder het bloed naar buiten rennen toen politie-auto's aan het huis voorbijreden nadat zij gealarmeerd waren. Kennelijk konden de agenten het juiste huis niet vinden. De vrouw riep 'hij heeft mijn moeder vermoord!' 
Volgens omstanders is de dader voortvluchtig. Hij ging er met een auto met Belgische kentekenplaten vandoor. De politie kan dit niet bevestigen.
De politie heeft de toegang tot het erf afgezet met linten. Foto: Omroep Gelderland
Rond 07.45 gingen meerdere ambulances en een traumahelikopter richting de Velddijksestraat. Ook is de forensische opsporing opgeroepen. Dat is standaard procedure als iemand onder verdachte omstandigheden om het leven is gekomen.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!