Nieuws

Ongeneeslijke Daan (14) uit Putten ziet zijn droom werkelijkheid worden: nog één keer de Sint ontmoeten

Het was een bijzondere vrijdag voor de 14-jarige Daan uit Putten. Hij wilde graag nog een keer Sinterklaas zien. Dankzij onder andere Stichting Opkikker, Stichting Veluwse Wens Ambulance en de politie Harderwijk werd deze droom werkelijkheid. © Stichting Opkikker
ERMELO - Het was een bijzondere vrijdag voor de 14-jarige Daan uit Putten. Hij wilde graag nog een keer Sinterklaas zien. Dankzij onder andere Stichting Opkikker, Stichting Veluwse Wens Ambulance en de politie Harderwijk werd deze droom werkelijkheid.
Daan heeft het syndroom van Down en ongeneeslijke leukemie. Daarbovenop kreeg hij een paar weken geleden een herseninfarct. Hierdoor kan hij niet meer praten en is Daan aan één kant verlamd. Omdat zijn gezondheid hard achteruitgaat, werd hij vrijdag verrast.
Zo reed Daan mee met een legervoertug, vloog hij in een helikopter over Hilversum en lunchte hij bij een McDonalds in Amersfoort. Als klap op de vuurpijl ontmoette Daan onder toeziend oog van zijn hele familie de Sint en enkele Zwarte Pieten in ontmoetingscentrum De Muzenhof in Ermelo.

Foto's: Stichting Opkikker
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!