Nieuws

Kwakkelweek qua weer voor de boeg, maar het weekeinde wordt mooi

Het was een lekker weekeinde. Het kwik kwam op veel plekken in onze provincie boven de 25 graden uit. De komende dagen wordt het weer doorbijten, want de temperatuur gaat dalen. © Omroep Gelderland
ARNHEM - Het was een lekker weekeinde. Het kwik kwam op veel plekken in onze provincie boven de 25 graden uit. De komende dagen wordt het weer doorbijten, want de temperatuur gaat dalen.
In onze provincie wordt vanmiddag regen verwacht. Het kwik komt op zo'n 20 graden uit, zo is de voorspelling van MeteoGroup uit Wageningen. Dinsdag volgt er nog meer regen en kan er zelf onweer voorkomen.
Op woensdag en donderdag wordt het al niet veel beter. De temperatuur komt beide dagen niet boven de 20 graden uit. Maar: het is niet alleen maar kommer en kwel. Het kwik stijgt vrijdag naar 22 graden en er wordt dan ook meer zon verwacht.

Was het maar weer weekeinde...

In het weekeinde wordt het nog mooier. Beide dagen gaan zonnig verlopen, zo blijkt uit de voorspelling. Sterker nog: er worden temperaturen rond 25 graden wacht. Was het dus maar weer weekeinde...