Nieuws

Wat is er dit weekend te doen in de mooiste provincie van Nederland?

Immerloo Park Festival. Fotograaf: Robert Koekoek
Ook dit weekend is er natuurlijk weer van alles te doen in Gelderland. Omroep Gelderland zet de leukste voor u op een rij.
ARNHEM - Ook dit weekend is er natuurlijk weer van alles te doen in Gelderland. Omroep Gelderland zet de leukste voor u op een rij.

Zandsculpturenfestijn Garderen

Het thema is de 'de wereld van Rien Poortvliet'. Als eerbetoon aan zijn omvangrijke werk, brachten ruim 20 zandkunstenaars de schilderijen van Rien Poortvliet tot leven in zandsculpturen. Ze zijn dit weekend te zien. Klik hier voor meer informatie.

World Street Painting Event in Arnhem

Dit weekend kunt u in Arnhem opnieuw genieten van de straattekeningen in 3D in het thema 'The Olympics'. Twaalf internationale toppers in 3D Street Painting van over de hele wereld zijn in Arnhem live aan het werk te zien met de beste kwaliteit verf en pastels van Royal Talens. Klik hier voor meer informatie.

Tobbedansen in Wamel

Bootspotvereniging 't Wamelskwartiertje presenteert een nieuw evenement voor 2016: Tobbedansen Wamel! Vier jaar lang hebben ze een zeepkistenrace georganiseerd, maar ze vonden het tijd worden voor een nieuwe activiteit. Klik hier voor meer informatie.

Ibiza Fair in Nijkerk

De fair zal zondag plaatsvinden bij 'Brasserie de Vuurtoren'. Van 12.00 uur tot 18.00 uur is iedereen gratis welkom op deze locatie om te shoppen. U kunt er struinen langs de kraampjes met sieraden, kleding, tassen, home-deco, beauty en nog veel meer. Klik hier voor meer informatie.

Immerloo Park Festival 2016

Het festival dit weekend in Arnhem is een combinatie van theater, muziek, kunst en natuur. Op zaterdag en zondag is het festival vanaf 12.00 uur open. Klik hier voor meer informatie.

Festival ‘Gelders Arcadië. Echo van de Tijd’

Flaneer over landgoederen en waan je in het verleden, of in het heden? Op diverse historische plekken en landgoederen wordt de verbinding gelegd tussen verhalen uit het verleden en kunst van het heden. Waar moet u dit weekend zijn? Klik hier voor meer informatie.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!