Nieuws

Nadine Visser uit Arnhem niet naar finale 100 meter horden bij EK atletiek

Archieffoto ANP
Nadine Visser heeft zich donderdag niet kunnen plaatsen voor de finale van de 100 meter horden bij de EK atletiek in Amsterdam. De 21-jarige atlete uit Arnhem, van origine meerkampster, kwam er in de halve finales niet aan te pas. Ze eindigde als zesde in haar heat in een tegenvallende tijd van 13,25.
AMSTERDAM - Nadine Visser heeft zich donderdag niet kunnen plaatsen voor de finale van de 100 meter horden bij de EK atletiek in Amsterdam. De 21-jarige atlete uit Arnhem, van origine meerkampster, kwam er in de halve finales niet aan te pas. Ze eindigde als zesde in haar heat in een tegenvallende tijd van 13,25.
Visser kon als excuus aanvoeren dat ze op de EK haar eerste wedstrijd in lange tijd liep en wedstrijdritme ontbeerde. Ze was door een kuitblessure uitgeschakeld. Ze richt zich nu op de zevenkamp bij de Olympische Spelen in Rio.
Naast Visser wist ook Eefje Boons zich niet te kwalificeren voor de finale van de 100 meter horden. De 21-jarige Nederlands kampioene liep in de series nog een persoonlijk record van 13,07, maar in de halve finales bleef ze steken op de zevende plaats in haar heat in 13,26.

Zie ook:

ūüí¨ WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!