Nieuws

TEST - Afscheid juf Carla cbs De Bron

asisschool De Bron in Wezep heeft vrijdag 1 juli afscheid genomen van juf Carla Donderwinkel. Na 41 jaar nam de juf afscheid van de kinderen en de school. Met een feestelijke dag kwam er een einde aan een lange loopbaan als leerkracht. ’s Ochtends werd de juf door haar groep van huis gehaald. Op school stond vervolgens de erehaag al klaar. Daarna was er een ontbijt voor de juf samen met de kinderen.
WEZEP - asisschool De Bron in Wezep heeft vrijdag 1 juli afscheid genomen van juf Carla Donderwinkel. Na 41 jaar nam de juf afscheid van de kinderen en de school. Met een feestelijke dag kwam er een einde aan een lange loopbaan als leerkracht. ’s Ochtends werd de juf door haar groep van huis gehaald. Op school stond vervolgens de erehaag al klaar. Daarna was er een ontbijt voor de juf samen met de kinderen.
De ochtend werd verder gevuld met voorstellingen door de diverse groepen en een levend ganzenbord op het schoolplein. Tussen de middag konden ouders tijdens een receptie afscheid nemen van juf Carla. In de rest van de dag werd er door het schoolteam op informele wijze afscheid genomen van hun collega. Na een lange loopbaan in het onderwijs kan de juf gaan genieten van haar vrije tijd en haar hobby’s.