Nieuws

Scorebord te klein: RKSV Driel - Feyenoord eindigt in 0-16

Het vriendschappelijke potje tussen RKSV Driel en Feyenoord eindigde zaterdag met een eindstand van 16-0 voor de Rotterdammers. De wedstrijd werd gespeeld in Driel.
DRIEL - Het vriendschappelijke potje tussen RKSV Driel en Feyenoord eindigde zaterdag met een eindstand van 16-0 voor de Rotterdammers. De wedstrijd werd gespeeld in Driel.
Voor rust incasseerden de amateurs 8 doelpunten. Daarna werden er dus nog eens 8 gemaakt. En het scorebord gaat maar tot 9, vertelde RKSV-voorzitter Frans Essers afgelopen week aan Omroep Gelderland. 'Daarom willen we proberen het onder de 10 te houden', zei Essers toen. 

Vier keer scoren tijdens debuut

Er werd in Driel de hele week hard gewerkt, in aanloop naar de wedstrijd. Door een extra tribune te plaatsen kon de club nu zo'n 3000 mensen kwijt. De wedstrijd was een mooie start voor Feyenoorder Nicolai Jörgensen. De Deense spits debuteerde met vier doelpunten voor de winnaar van de KNVB-beker  Hij is overgekomen van FC Kopenhagen. 
Donderdag werd duidelijk dat de wedstrijd PSV - Queens Park Rangers, dat op het veld van RKSV gespeeld zou worden, verboden wordt door burgemeester Van Asseldonk van Overbetuwe. De veiligheid zou in het geding zijn. 

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!