Nieuws

Flits..Flits.. De spelers van Vitesse staan weer strak op de foto

Een kappertje vooraf, een kleine glimlach en vooral even geduld. Dat zijn de ingrediënten voor de perfecte foto. De spelers en staf van Vitesse poseerden vandaag voor de camera op de fotopersdag. © Omroep Gelderland
ARNHEM - Een kappertje vooraf, een kleine glimlach en vooral even geduld. Dat zijn de ingrediënten voor de perfecte foto. De spelers en staf van Vitesse poseerden vandaag voor de camera op de fotopersdag.
Alle 22 spelers stonden donderdag al vroeg in het seizoen klaar voor de jaarlijkse teamfoto. Alleen verdediger Julian Lelieveld ontbreekt op de foto, want hij zit nog bij de selectie van Oranje-19.
Op de foto staan weinig nieuwelingen. Arshak Koryan, Mitchell van Bergen, Thomas Oude Kotte, Jeroen Houwen en Yuning Zhang schuiven vanuit de jeugd door. Navarone Foor is één van de weinige nieuwe gezichten. Hij kwam over van NEC.
De club moest de laatste jaren de teamfoto regelmatig opnieuw maken, omdat er later nieuwe spelers bij kwamen. Vitesse verwacht nu niet zoveel veranderingen meer.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!