Nieuws

Vrouwen Achilles '29 verliezen eerste wedstrijd

De vrouwen van Achilles '29 uit Groesbeek, die komend seizoen in de eredivisie uitkomen, hebben hun eerste oefenwedstrijd verloren. Tegen CTO uit Eindhoven werd het 1-4. CTO is een talententeam van het Centrum voor Topsport en Onderwijs in de Lichtstad.
GROESBEEK - De vrouwen van Achilles '29 uit Groesbeek, die komend seizoen in de eredivisie uitkomen, hebben hun eerste oefenwedstrijd verloren. Tegen CTO uit Eindhoven werd het 1-4. CTO is een talententeam van het Centrum voor Topsport en Onderwijs in de Lichtstad.
Trainer/coach Judith Thijssen van de Groesbeekse ploeg zag alleen de 16-jarige Margaritha de Groot scoren. 'Het was onze eerste wedstrijd samen', zei Thijssen na afloop. 'Het was in het begin spannend, ook onwennig, maar later begon het beter te lopen.'
De wedstrijd op sportpark De Heikant in Groesbeek werd afgewerkt volgens een afwijkend programma; drie helften van een halfuur.
De komende weken gaat de voorbereiding van de dames van Achilles verder. Op 3 augustus is de eerstvolgende krachtproef, namelijk tegen de dames van het Duitse Borussia Mönchengladbach.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!