Nieuws

Stroom valt uit in Heelsum en Renkum

Bijna 2400 huishoudens in Heelsum en Renkum zaten zondagavond tijdelijk zonder stroom. De stroomstoring was rond 22.00 uur deels verholpen. 118 Huishoudens bleven nog even verstoken van stroom, maar rond 23.30 uur meldt netbeheerder Liander dat ook zij weer elektriciteit hebben.
RENKUM - Bijna 2400 huishoudens in Heelsum en Renkum zaten zondagavond tijdelijk zonder stroom. De stroomstoring was rond 22.00 uur deels verholpen. 118 Huishoudens bleven nog even verstoken van stroom, maar rond 23.30 uur meldt netbeheerder Liander dat ook zij weer elektriciteit hebben.
In eerste instantie meldde Liander dat ook Bennekom, Duiven, Wolfheze en Zutphen zonder stroom zaten. 'Foutje van het systeem', zegt de woordvoerder van Liander. 'Het gaat alleen om Heelsum en Renkum.'
Het duurde volgens de woordvoerder even voordat de monteur de oorzaak van de storing kon vinden. Dat blijkt een kapotte kabel te zijn.

Voor meer informatie zie:

overzicht stroomstoringen Liander
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!