Nieuws

In Zelhem verongelukte Lennart (4) in Stolwijk begraven

Het jongetje van 4 dat een week geleden dood is gereden in Zelhem wordt zaterdag in besloten kring in Stolwijk begraven. De vader en dochter die bij het ongeluk zwaar gewond raakten, liggen nog in het ziekenhuis.
ZELHEM - Het jongetje van 4 dat een week geleden dood is gereden in Zelhem wordt zaterdag in besloten kring in Stolwijk begraven. De vader en dochter die bij het ongeluk zwaar gewond raakten, liggen nog in het ziekenhuis.
Volgens de predikant van de Hersteld Hervormde Gemeente Stolwijk, waarvan de familie lid is, wordt geprobeerd de gewonde vader en dochter bij de begrafenis te laten zijn. Zij liggen sinds het ongeluk in het ziekenhuis. 

Condoleanceregister

Op het gemeentehuis van de gemeente Krimpenerwaard ligt een condoleanceregister. Die is tot nu toe zo'n 100 keer getekend, maar volgens een medewerker van de gemeente komen daar nog veel steunbetuigingen bij. Het register is in het gemeentehuis tot en met morgen te tekenen. 
Ook online is er een register.

Auto gestolen

Een week geleden botste Rémon W. frontaal op de auto van het gezin uit Stolwijk, ze kwamen net vanaf hun vakantieadres in Zelhem gereden. Rémon W. had die ochtend de auto gestolen van een psycholoog van justitie die bij hem langs was.
De rechter-commissaris heeft de Doetinchemmer van 38, twee weken in de cel gezet, hem wordt doodslag en diefstal met geweld ten laste gelegd.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!