Nieuws

Down the Rabbit Hole in Beuningen gaat gewoon door

Festival Down the Rabbit Hole in Beuningen kan vrijdag doorgaan. Dat heeft de organisatie zojuist bekendgemaakt. Voor het festival zijn 20.000 kaartjes verkocht. De organisatie verwacht dat het festivalterrein volgens planning om 12.00 uur opengaat. Het festival wordt geteisterd door de vele regen die de laatste tijd is gevallen. De terreinen zijn daardoor erg nat. © website Down The Rabbit Hole
EWIJK - Festival Down the Rabbit Hole in Beuningen kan vrijdag doorgaan. Dat heeft de organisatie zojuist bekendgemaakt. Voor het festival zijn 20.000 kaartjes verkocht. De organisatie verwacht dat het festivalterrein volgens planning om 12.00 uur opengaat. Het festival wordt geteisterd door de vele regen die de laatste tijd is gevallen. De terreinen zijn daardoor erg nat.
Er zijn daarom flink wat aanpassingen rond het festival. 
Zo werd dinsdag al bekend dat de parkeerterreinen bij het festivalterrein te nat zijn om te kunnen gebruiken. Parkeren kan in Nijmegen, er rijden pendelbussen vanaf het station in Wijchen en Nijmegen naar het festivalterrein in Beuningen.

Kampeerterrein vrijdag open

Woensdagavond maakte de organisatie bekend dat ook het kampeerterrein donderdag nog niet open kan gaan, omdat het terrein te drassig is. Het ziet er naar uit dat het kampeerterrein vrijdag om 12.00 uur alsnog opengaat.