Nieuws

Gierende gitaren teisteren Deurdonderen-studio

BORCULO - Een echte Deurdonderen-cd moest er komen. Die uitdaging namen alle bands gretig aan. Twee dagen lang was studio Houdoe in Borculo het toneel van zwoegen en zweten om de eigen nummers zo strak mogelijk op de schijf te krijgen.
Daarvoor was, naast inzet en creativiteit van alle bands, een bezielende leiding nodig. Aan wie was die rol beter besteedt dan aan Jan Wilm Tolkamp? De producer en ex-gitarist van Normaal voelt feilloos aan hoe eigen brouwsels het best tot hun recht komen en had aan een woord met de jongens en meisjes genoeg.
Jan Wilm aan de bar met de dames van Boerenrockies
Ondanks zijn doorgewinterde studio-ervaring was ook Jan Wilm aangenaam verrast door de diversiteit die voorbijkwam. Van het door merg en been gierende nummer van Dokter Watjes tot en met de hartverscheurende ballad van Half um Half. de Boetners, Ritn Ditn en Taliband zorgden ook voor de nodige decibellen en strakke dialectrock.
Voor deze keur aan smaken en stijlen kwam Tolkamp eenmalig vroeg zijn bed uit. Vrijdag 24 juni zien we hem in actie.
In de laatste week van juni komt de Deurdonderen-cd uit, blijf kijken en luisteren naar Omroep Gelderland en wie weet krijgt u er één in de brievenbus !

Deurdonderen vrijdag 18.20 uur op tv bij Omroep Gelderland (daarna ieder uur herhalingen)

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!