Nieuws

Vitesse oefent tegen Newcastle United en Rubin Kazan

Vitesse heeft weer twee oefenwedstrijden vastgelegd in de aanloop naar het nieuwe seizoen. Nadat bekend werd dat Vitesse gaat oefenen tegen KV Oostende, zijn nu ook de Russische club Rubin Kazan en het gedegradeerde Engelse team Newcastle United vastgelegd in het oefenprogramma. © Omroep Gelderland
ARNHEM - Vitesse heeft weer twee oefenwedstrijden vastgelegd in de aanloop naar het nieuwe seizoen. Nadat bekend werd dat Vitesse gaat oefenen tegen KV Oostende, zijn nu ook de Russische club Rubin Kazan en het gedegradeerde Engelse team Newcastle United vastgelegd in het oefenprogramma.
De Arnhemse club neemt het op zaterdag 16 juli op tegen het Russische Rubin Kazan. Dat gebeurt tijdens het trainingskamp in Slovenië.
Op donderdag 21 juli wordt in GelreDome een oefenwedstrijd tegen het Engelse West Bromwich Albion gespeeld. Twee dagen later is FC Porto de tegenstander, ook in GelreDome.
Vitesse oefent op zaterdag 30 juli tegen Newcastle United. Het duel wordt gespeeld in het stadion St. James Park van de uit de Premier League gedegradeerde club.
Bij de club staan de Nederlanders Tim Krul, Darryl Janmaat, Georginio Wijnaldum, Siem de Jong en Vurnon Anita onder contract. Onduidelijk is of zij bij Newcastle United blijven. Het is de laatste oefenwedstrijd voor de start van de eredivisie.