Nieuws

Theater in Beuningen in weer en wind

BEUNINGEN - Bezoekers van Theater Over en Weer in Beuningen doen er goed aan regenkleding mee te nemen. De scenes worden namelijk allemaal in de buitenlucht gespeeld en het regent regelmatig.
Eerder zorgde het slechte weer er al voor dat het programma werd aangepast. De scenes zouden aan beide zijden van de oever gespeeld worden, maar door het hoge water is het voetveer uit de vaart gehaald. 

Verlangen naar de overkant alleen nog maar groter

De voorstelling 'Verlangen naar de overkant' was juist dat gebaseerd op het idee dat inwoners van beide kanten van de Waal elkaar zo weinig zien. Met dat gegeven maakte Rob Hoekstra verschillende scenes die gebaseerd zijn op historische streekverhalen. Hoekstra die zegt wel gewend te zijn aan hoog water tijdens de winter baalt wel van het hoge water. 'Maar eigenlijk geldt de titel 'Verlangen naar de overkant' nu alleen nog maar meer.', aldus Hoekstra. De scenes worden nog gespeeld op zaterdag 18 juni en van donderdag 23 tot en met zaterdag 25 juni. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!