Nieuws

Chef-kok Estée Strooker lunchgast over voedselverspilling

Chefkok Estée Strooker lunchgast op Radio Gelderland
Chef-kok Estée Strooker is donderdag de lunchgast op Radio Gelderland. Met presentator Rob Kleijs ging ze onder meer in gesprek over 'foodwaste'. Jaarlijks gooit elke Nederlander gemiddeld 50 kilo voedsel weg. Terwijl dat best wat minder kan vindt Strooker.
ARNHEM - Chef-kok Estée Strooker is donderdag de lunchgast op Radio Gelderland. Met presentator Rob Kleijs ging ze onder meer in gesprek over 'foodwaste'. Jaarlijks gooit elke Nederlander gemiddeld 50 kilo voedsel weg. Terwijl dat best wat minder kan vindt Strooker.
Estée Strooker is chef-kok in restaurant 't Amusement in Arnhem en bekend van de tv-progamma's op de zender 24-Kitchen. In het programma 'Ten minste houdbaar tot' geeft de Arnhemse kok tips om voedselverspilling tegen te gaan.
Het gesprek met Strooker gaat verder ook nog over haar plannen voor een nieuwe saladebar in het Modekwartier in Arnhem. Die richt zich vooral op afhaal en bezorgen. Daarmee moet het een gezonde tegenhanger worden voor de minder gezonde snelle hap als de patat of Chinees.
Hieronder kunt u het gesprek met Estée Strooker nog eens terugluisteren.