Nieuws

Vrouw in Duiven verdwijnt met cabrio in de bosjes; niemand schiet te hulp

De schrik zat er woensdag goed in bij een automobiliste in Duiven. Doordat het wegdek glad was, belandde ze met haar cabrio in het struikgewas. Hoewel er meerdere getuigen waren, schoot niemand haar te hulp. © politie Duiven
DUIVEN - De schrik zat er woensdag goed in bij een automobiliste in Duiven. Doordat het wegdek glad was, belandde ze met haar cabrio in het struikgewas. Hoewel er meerdere getuigen waren, schoot niemand haar te hulp.
De vrouw uit Zevenaar reed met haar BMW Z3 over de rotonde bij de Westsingel. Toen ze de bocht nam, verloor ze de macht over het stuur en klapte over de vluchtheuvel om vervolgens via de andere rijbaan in een dichtbegroeide groenstrook tot stilstand te komen.
De cabrio wordt geborgen. Foto: politie Duiven

Niet gewond

Vanaf de weg was na het ongeval niets meer van de wagen te zien. De bestuurster vertelde naderhand dat er meerdere auto's achter haar reden, maar dat niemand zich om haar bekommerde. Gelukkig raakte de automobiliste niet gewond. 
Ook de politie Duiven vindt het opvallend dat er niemand stopte. 'Ziet u onverhoopt een aanrijding gebeuren, schat de situatie in en alarmeer de hulpdiensten wanneer nodig', luidt haar dringende advies.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!