Nieuws

Minister Henk Kamp: FC Twente mag niet kapot

De advertentie in de Telegraaf.
Minister van Economische Zaken Henk Kamp uit Borculo is één van de ondertekenaars van een paginagrote advertentie in dagblad de Telegraaf. Daarin spreken prominente Nederlanders en oud-voetballers hun steun uit aan de noodlijdende voetbalclub FC Twente. © Omroep Gelderland
BORCULO - Minister van Economische Zaken Henk Kamp uit Borculo is één van de ondertekenaars van een paginagrote advertentie in dagblad de Telegraaf. Daarin spreken prominente Nederlanders en oud-voetballers hun steun uit aan de noodlijdende voetbalclub FC Twente.
Op de pagina is met grote letters de tekst 'FC Twente mag toch niet kapot? Nee, dat mag niet!' afgedrukt. Daaronder staat een lijst met ondertekenaars.

Prominenten betuigen steun

Henk Kamp is niet de enige politicus op de lijst. Ook Sharon Dijksma, staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu, behoort tot de steunbetuigers. Datzelfde geldt voor CDA-politicus Pieter Omtzigt.
Op de lijst staan onder meer ook (oud-) voetballers en (oud-) trainers uit Gelderland: Hans Kraay jr en Hans Kraay sr, Peter Wisgerhof, Paul Bosvelt, Peter Bosz, Sander Boschker, Fred Rutten.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!