Radio

Frans Duijts wil een nieuw huis bouwen en daarom staat dit huis in Tiel nu te koop

TIEL - Frans Duijts wil een nieuw huis bouwen. Zijn huis aan De Nes in Tiel staat sinds een week te koop voor 1.3 miljoen euro. De foto's op Funda verraden dat dit het huis is van de bekende volkszanger.
Zelfs de slaapkamer van Frans Duijts staat nu op Funda.

Zwembad en kapsalon

Wat opvalt is dat de riante villa een zwembad heeft, een bar met biljart op de bovenverdieping en zelfs een kapsalon. Marloes, de vrouw van Frans Duijts is kapster en vertelt in een interview met het blad Vriendin dat zij vrienden en familie nog voorziet van een nieuw kapsel. 
Frans Duijts is overigens niet van plan om te vertrekken uit Tiel, zo vertelt hij in een uitgebreid gesprek aan Radio Gelderland. 

Mooi wonen

'Onze droom is nieuw te bouwen, een eindje verderop. Ik ben in Tiel geboren en getogen en waarschijnlijk ga ik er ook wieberen. Het is gemoedelijk, we hebben stadsrechten ook al zou je zeggen dat het meer een dorp is, qua cultuur is dat zo. En je zit in het midden van het land, dat is met mijn werk fantastisch. En mooi wonen!'
Beluister hieronder het hele gesprek met Frans Duijts 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!