Nieuws

Rob Janssen is beste presentatietalent, REGIO8 grijpt naast prijs 'Beste lokale omroep'

Radiopresentator Rob Janssen uit Beneden-Leeuwen is vrijdagmiddag verkozen tot presentatietalent van het jaar, tijdens de jaarlijkse OLON-Awards uitreikingen. Het regionale mediacentrum REGIO8 in Ulft was genomineerd voor 'Beste lokale omroep', maar greep naast die prijs.
ARNHEM - Radiopresentator Rob Janssen uit Beneden-Leeuwen is vrijdagmiddag verkozen tot presentatietalent van het jaar, tijdens de jaarlijkse OLON-Awards uitreikingen. Het regionale mediacentrum REGIO8 in Ulft was genomineerd voor 'Beste lokale omroep', maar greep naast die prijs.
Rob Janssen maakt een radioprogramma bij Glow FM in Eindhoven. Daarnaast heeft de DJ uit Beneden-Leeuwen ook al een programma op het landelijke radiostation 3FM.
REGIO8 was samen met zeven andere lokale omroepen genomineerd om uitgeroepen te worden tot 'Beste lokale omroep', maar uiteindelijk ging OOG Groningen er met die prijs vandoor.
'Jammer, maar helaas. We hadden het ook niet verwacht, want het was natuurlijk ook te mooi om waar te zijn. We zijn pas ruim een jaar in de lucht met REGIO8, de nominatie voelt daarom al als een groot compliment', vertelt eindredacteur Jesper Stoffelen.