Nieuws

'Adres Onbekend' wint grote Nederlandse radioprijs

Het radioprogramma Adres Onbekend, dat op zondag om 12.00 uur wordt uitgezonden bij Radio Gelderland, heeft vrijdag de Zilveren Reissmicrofoon gewonnen. Dat is een grote Nederlandse radioprijs ( vernoemd naar Eugen Reiss) die door mediajournalisten uitgereikt wordt aan het beste radioprogramma of de beste radiomaker. © screenshot adresonbekend.nl
ARNHEM - Het radioprogramma Adres Onbekend, dat op zondag om 12.00 uur wordt uitgezonden bij Radio Gelderland, heeft vrijdag de Zilveren Reissmicrofoon gewonnen. Dat is een grote Nederlandse radioprijs ( vernoemd naar Eugen Reiss) die door mediajournalisten uitgereikt wordt aan het beste radioprogramma of de beste radiomaker.
Adres Onbekend was genomineerd samen met De Hart en Ziel Lijst van Radio 4, De Staat van Stasse van Radio 2 en Bernard Hammelburg van BNR Nieuwsradio.
Het radioprogramma is het eerste zoekprogramma van Nederland. Het bestaat al sinds 1971. In het programma worden familie en oude geliefden, vrienden en collega's met elkaar herenigd.