Nieuws

Drukte in Arnhem door concert Iron Maiden

ARNHEM - Het is druk in Arnhem en bij GelreDome. Dat komt door het concert van de Britse band Iron Maiden, die speelt vanavond in het Arnhemse stadion.

Zie ook:

De drukte was woensdagavond al vroeg te zien op de wegen rondom Arnhem. Druk was het vooral op de Pleijroute in Arnhem en bij het Velperbroekcircuit. Maar ook in de stad was het raak. Zowel op de Apeldoornseweg, Amsterdamseweg en de Zijpendaalseweg stond het vast.

Foto: TomTom Traffic
En ook in de binnenstad, op de Korenmarkt, was het druk met feestende fans die alvast een biertje vooraf dronken. Fans die al bij GelreDome waren, vermaakten zich prima. Zo ziet verslaggever Laurens Tijink.

Zwarte shirtjes aan.. of uit?

In de hele binnenstad, maar ook bij GelreDome, zijn fans te zien met zwarte shirtjes. Door het weer twijfelen fans of ze die aan moeten houden of uit moeten doen. Sommige fans komen al voor de achtste keer naar een concert van de Britse metalband. 'British metal is gewoon fucking awesome', zegt een van de fans. Ze verwachten dan ook een mooie avond. 'We gaan kruipend naar huis.'
Laurens Tijink bij fans Iron Maiden:
Een andere fan vult aan: 'Iron Maiden is altijd goed, des te verrotter het klinkt, des te beter het is.' 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!