Nieuws

Politie toont mogelijke vluchtroutes overvallers geldloper Groesbeek

In het opsporingsprogramma Bureau GLD heeft de politie de mogelijke vluchtroutes getoond van de mannen die maandag in Groesbeek een geldloper overvielen.
GROESBEEK - In het opsporingsprogramma Bureau GLD heeft de politie de mogelijke vluchtroutes getoond van de mannen die maandag in Groesbeek een geldloper overvielen.
De geldloper werd rond 15.00 uur bij een Boerenbond-winkel aan de Kloosterstraat overvallen. Woningen in de buurt werden ontruimd, omdat de overvallers dreigden met een explosief. Volgens getuigen werd het slachtoffer gedwongen een bomvest aan te trekken. De EOD vond uiteindelijk geen explosieven. De overvallers vluchtten op een bromfiets of een motorfiets.
De politie noemt onder meer de volgende vluchtroutes:
  • de Molenweg en de Nieuweweg
  • de Kerkstraat
  • de Mooksebaan en de Rijlaan
De politie heeft onder meer haar hoop gevestigd op mensen die langs deze wegen wonen en een camera hebben die op de weg is gericht. 'Mogelijk zijn de daders op uw camerabeelden te zien. Dat kan zowel voor als na de overval zijn.'

Zie ook:

De uitzending van Bureau GLD 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!