Berg en Dal

Auto's in brand in Ede, Wijchen en Heilig Landstichting

EDE - Na een periode van relatieve rust heeft in de wijk Veldhuizen in Ede weer een autobrand gewoed. Afgelopen nacht was het raak aan de Langenhorst. In Heilig Landstichting brandde een auto uit en raakte een tweede zwaar beschadigd. En ook in Wijchen woedde een autobrand
In de Edese wijk ontdekten twee jongeren de brand zaterdagnacht rond 4.00 uur en schakelden de brandweer in. Die heeft het vuur gedoofd. De schade aan de auto is aanzienlijk.
In Heilig Landstichting bij Nijmegen rukte de brandweer eerder die nacht uit. Aan de Rechterslaan stonden twee auto's in brand. De brandweer verhinderde dat het vuur oversloeg naar een naastgelegen woning.
In Wijchen sloeg een felle autobrand wel over naar de aanbouw van een woning. Dit gebeurde aan de Saltshof. De auto stond op de oprit van de woning. De brand werd even voor 2.00 uur ontdekt.
Onze collega's van N1 maakten de volgende beelden in Wijchen:

Stacaravan in vlammen op in Kesteren

Op Camping Betuwe aan de Hoge Dijkseweg in Kesteren ging in de nacht van zaterdag op zondag een stacaravan in vlammen op. De brand werd omstreeks 3.00 uur ontdekt. Toen de brandweer kwam, stond het huisje al in lichterlaaie. Er was niemand in caravan toen de brand uitbrak. 
De politie onderzoekt of in Kesteren, Ede, Wijchen en Heilig Landstichting opzet in het spel is. In Veldhuizen vermoedt de politie dat de brand is aangestoken.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!