Nieuws

Vechtpartijen breken uit bij wedstrijd van vv Heukelum in Dordrecht

Bij een wedstrijd tussen sc Amstelwijck en de Gelderse voetbalclub vv Heukelum in Dordrecht zijn zaterdagmiddag vechtpartijen uitgebroken. De scheidsrechter zou mishandeld zijn. De politie moest er aan te pas komen.
HEUKELUM - Bij een wedstrijd tussen sc Amstelwijck en de Gelderse voetbalclub vv Heukelum in Dordrecht zijn zaterdagmiddag vechtpartijen uitgebroken. De scheidsrechter zou mishandeld zijn. De politie moest er aan te pas komen.
De website Regio-voetbal.nl meldt dat de scheidsrechter aangifte doet van mishandeling. Hij zou 'van achteren in de rug zijn aangevallen waardoor hij ten val kwam.' 
Volgens Regio-voetbal zijn spelers en supporters van sc Amstelwijck op de vuist gegaan met supporters van Heukelum. Spelers van Amstelwijck moesten onder politiebegeleiding het veld verlaten.'
Ondanks de ongeregeldheden is bij vv Heukelum wel het promotiefeest losgebarsten.
De wedstrijd is niet helemaal afgemaakt, omdat de scheidsrechter de wedstrijd staakte. De stand van 2-2 is voor Heukelum genoeg om te promoveren naar de tweede klasse. 

Zie ook:

  • SC Amstelwijck-Heukelum ontspoort: arbiter doet aangifte van mishandeling
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!