Nieuws

Afgebrand restaurant Ulft na 6 jaar herbouwd

Impressie nieuwe pand (ArthurArmstrong Vastgoed)
Voormalig restaurant De Sluis in Ulft wordt binnenkort gesloopt en daarna herbouwd tot hotel/restaurant. Zes jaar geleden brandde het monumentale pand af en sindsdien is het een ruïne. Nu is er eindelijk een ondernemer die de locatie onder handen neemt.
ULFT - Voormalig restaurant De Sluis in Ulft wordt binnenkort gesloopt en daarna herbouwd tot hotel/restaurant. Zes jaar geleden brandde het monumentale pand af en sindsdien is het een ruïne. Nu is er eindelijk een ondernemer die de locatie onder handen neemt.
Begin 2017 start de bouw van het nieuwe De Sluis. In stijl lijkt het pand op het vorige, zo blijft de herinnering aan het karakteristieke hotel van weleer levend. In en bij het nieuwe pand komen een restaurant, 12 hotelkamers en terrassen. 

Oude IJsselstreek blij

De bouw maakt een einde aan een lange tijd waarin de plek een 'rotte kies' in Ulft was. Sinds de brand in 2010 stond het pand te verloederen. De gemeente Oude IJsselstreek is dan ook blij dat er nu een ondernemer is die het restaurant gaat herbouwen.  
In het najaar van 2017 moet het nieuwe hotel/restaurant klaar zijn.