Nieuws

Naast Pröpper nog vier spelers weg bij De Graafschap

Tarfi moet vertrekken bij De Graafschap
De Graafschap loopt langzaam leeg. De Doetinchemse club neemt afscheid van Karim Tarfi, Jeroen Tesselaar, Thijs Bouma en Tom Menting. Donderdagmorgen werd ook al bekend dat Robin Pröpper vertrekt naar Heracles Almelo.
DOETINCHEM - De Graafschap loopt langzaam leeg. De Doetinchemse club neemt afscheid van Karim Tarfi, Jeroen Tesselaar, Thijs Bouma en Tom Menting. Donderdagmorgen werd ook al bekend dat Robin Pröpper vertrekt naar Heracles Almelo.
Zowel Pröpper, Tarfi, Tesselaar, Bouma en Menting hadden een aflopend contract. Pröpper tekende bij een andere ploeg, maar voor de andere vier is besloten het contract niet te verlengen.
Voor Bouma is het afscheid hard. De verdediger kwam vorig jaar naar de club, maar raakte meteen zwaar geblesseerd aan zijn kuitbeen. Pas in de slotfase van de competitie kwam hij weer in actie voor de Superboeren. Nu moet hij alweer afscheid nemen van de club.

'Wij moeten keuzes maken'

'Wij moeten altijd keuzes maken op basis van voetbaltechnische invulling. Uiteindelijk is besloten om niet met deze spelers door te gaan. We zijn ze erg dankbaar voor hun inzet en wensen ze veel succes in hun verdere carrière, aldus Peter Hofstede, manager voetbalzaken.