Nieuws

Zware mishandeling Herwijnen in Bureau GLD

De plek waar de ernstige mishandeling plaatsvond
Zonder enige aanleiding wordt een jongeman van 20 uit Beesd neergeslagen tijdens een feest in Herwijnen, gemeente Lingewaal. De verwondingen zijn zo ernstig dat hij de dag erop naar het ziekenhuis moet.
HERWIJNEN - Zonder enige aanleiding wordt een jongeman van 20 uit Beesd neergeslagen tijdens een feest in Herwijnen, gemeente Lingewaal. De verwondingen zijn zo ernstig dat hij de dag erop naar het ziekenhuis moet.
Volgens een arts laat de aard van de verwondingen zien dat de dader aan een vechtsport moet doen. Het slachtoffer heeft zijn neus gebroken en een jukbeen op drie plaatsen.

Feestelijke avond

De mishandeling vond plaats op zaterdag 16 april. In Herwijnen wordt op dat moment het Boeruh Rock festival gehouden. Als het slachtoffer na een bezoekje aan het toilet terugloopt naar de feesttent wordt hij neergeslagen.

Signalement

De politie geeft in Bureau GLD een uitgebreid signalement van de verdachte. Ook hoopt de politie dat mensen foto's en video's hebben gemaakt tijdens het festival. Daarop is mogelijk meer te zien van de mishandeling of van de verdachte.

Bureau GLD

het opsporingsprogramma Bureau GLD wordt iedere woensdag uitgezonden bij Omroep Gelderland. Via Facebook zijn alle zaken te bekijken en te delen.