Nieuws

Dronken automobiliste uit Apeldoorn met drugs bij zich maakt weg onveilig en knalt op boom

Dronken automobiliste uit Apeldoorn knalt op boom
In het Brabantse Erp is vrijdagavond een 36-jarige vrouw uit Apeldoorn tegen een boom geknald. Ze was onder invloed van alcohol.
APELDOORN - In het Brabantse Erp is vrijdagavond een 36-jarige vrouw uit Apeldoorn tegen een boom geknald. Ze was onder invloed van alcohol.
De politie was al door andere weggebruikers gewaarschuwd dat de Apeldoornse al slingerend over de weg van Veghel naar Erp reed. Ze reed dwars over een vluchtheuvel en andere auto's moesten voor haar uitwijken. De wilde rit werd eindigde uiteindelijk tegen een boom op de Heuvelberg. 
Agenten ter plaatse constateerden met een alcoholproef dat de vrouw te veel had gedronken. Daar bleef het echter niet bij. De Apeldoornse had enkele xtc-pillen, twee flesjes GHB en een blokje hash bij zich. Ze reed trouwens zonder geldig rijbewijs. Al met al voldoende reden voor de politie om haar aan te houden. 
Op het bureau voelde de vrouw zich niet lekker waarna ze met een ambulance naar het ziekenhuis werd gebracht. Maar daar bleek al snel dat het wel meeviel. De politie gaat de vrouw nog verhoren.