Nieuws

Bakker profiteert van plofkraak bij AH in Ede

De een zijn dood is de ander zijn brood, zo luidt het gezegde. Vrijdag is dat daadwerkelijk het geval. Doordat criminelen in de Albert Heijn aan de Parkweide in Ede een pinautomaat probeerden op te blazen blijft de supermarkt vandaag dicht. De buurbakker profiteert ervan.
EDE - De een zijn dood is de ander zijn brood, zo luidt het gezegde. Vrijdag is dat daadwerkelijk het geval. Doordat criminelen in de Albert Heijn aan de Parkweide in Ede een pinautomaat probeerden op te blazen blijft de supermarkt vandaag dicht. De buurbakker profiteert ervan.
'Iedereen die niet bij de Albert Heijn terecht kan, komt hier even naar binnen', vertelt een medewerkster van de bakker. En daarom moeten ze daar alle zeilen bij zetten.
'De ovens staan nog aan, we proberen wat extra broden af te bakken en brood uit andere filialen hierheen te krijgen. We willen zoveel mogelijk mensen proberen te helpen.'

Schade groot

Bij de supermarkt is de schade nog groot. Zowel binnen en buiten stinkt het naar roet en er zijn mensen de schade aan het opnemen. Ook de verzekering komt nog langs, maar op foto's is te zien dat er veel rook te zien was in de winkel.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!