Nieuws

Zangeres Penny Leen uit Arnhem ziet droom uitkomen door crowdfunding

Foto via Penny Leen
De Arnhemse zangeres Penny Leen Krebbers kon er anderhalve maand niet van slapen, maar nu is er opluchting. Haar crowdfundingsproject is geslaagd en dat betekent dat haar gedroomde cd er komt.
ARNHEM - De Arnhemse zangeres Penny Leen Krebbers kon er anderhalve maand niet van slapen, maar nu is er opluchting. Haar crowdfundingsproject is geslaagd en dat betekent dat haar gedroomde cd er komt.
Via de website voordekunst.nl konden geïnteresseerden geld steken in haar project. Vier dagen voor de deadline staat de teller nu op meer dan 12.000 euro. 'Daarmee zit ik op meer dan 80% van het benodigde bedrag en dus gaat mijn cd er sowieso komen!', jubelde Penny woensdag op Radio Gelderland
Op de cd Still Waters zullen gerenommeerde muzikanten meedoen zoals Peter Slager van BLØF en Mark Lennon van Venice. De Amerikaanse zanger deed ook nog een speciale video-oproep:
'Voor mijn nieuwe album heb ik met vier co-writers 13 prachtige nummers geschreven. Oprechte, pure en eerlijke luisterliedjes, maar ook stevige songs. In principe ben ik helemaal klaar voor de start. Ik kan niet wachten om de nummers te laten horen!'
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!