Nieuws

John Verduin nog altijd spoorloos, paracentrum Teuge pakt dagelijkse dingen weer op

Het is nog altijd muisstil rond de vermiste John Verduin. Van de instructeur van Paracentrum Teuge (54) is sinds vrijdagmorgen taal noch teken vernomen. Inmiddels staat Verduin op de lijst van vermiste personen van de landelijke eenheid van de politie.
TEUGE - Het is nog altijd muisstil rond de vermiste John Verduin. Van de instructeur van Paracentrum Teuge (54) is sinds vrijdagmorgen taal noch teken vernomen. Inmiddels staat Verduin op de lijst van vermiste personen van de landelijke eenheid van de politie.
Een handvol politiemensen is met de vermissing van de inwoner van Teuge bezig. Ze hebben de route van zijn huis naar zijn werk met speurhonden nagelopen en gesproken met bekenden.

Politie: zorgen nemen toe

Woordvoerder Ruud Visser van de politie: 'De zorgen rond zijn verdwijning nemen toe. Hij is nu langere tijd weg en dat past niet in het gedragspatroon van Verduin.'
Of de vermelding van Verduin op de vermistenpagina van de politie al tips oplevert en hoeveel, weet Visser niet. 'Daar kunnen regiokorpsen niet bij, want anders wordt het een chaos', aldus Visser.

Twee scenario's

Volgens Visser zijn er nog steeds geen aanwijzingen voor een misdrijf. 'Het is lastig. We houden met twee scenario's rekening: Verduin kan ondergedoken zijn en wil even niet gevonden worden of hem is iets overkomen.'
Verduin heeft zijn mobiele telefoon thuis laten liggen, zodat zijn telefoon niet kan worden uitgepeild.
Medewerkers van het Paracentrum in Teuge maken zich nog steeds zorgen. Een medewerker meldt dat ze zijn overgegaan tot de orde van de dag. 'De afgelopen dagen hebben we oproepen gedaan via landelijke media, Facebook, Twitter. We hopen dat hij snel terugkomt.'

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!