Nieuws

App van Omroep Gelderland vernieuwd

De iOS- en Android-apps van Omroep Gelderland zijn helemaal vernieuwd! Vanaf dinsdag 17 mei is er een grote update beschikbaar.
ARNHEM - De iOS- en Android-apps van Omroep Gelderland zijn helemaal vernieuwd! Vanaf dinsdag 17 mei is er een grote update beschikbaar.
De apps hebben niet alleen een mooiere vormgeving gekregen, ook is het aantal functies uitgebreid. Daardoor kunnen we je nu nog beter informeren over het nieuws dat je specifiek wilt volgen.

Abonneren op 'jouw' nieuws

Natuurlijk zijn de vertrouwde onderdelen er nog, zoals nieuws, weer en verkeer, Live TV en Radio en TV Gemist. Wat nieuw is: zelf onderwerpen kiezen waarover je nog beter op de hoogte wilt worden gehouden, zoals bijvoorbeeld uw favoriete sportclub of uw woonplaats.
Wie zich abonneert op zo'n onderwerp, kan ook een melding krijgen krijgen zodra daarover op de app een nieuw bericht verschijnt. Superhandig, als je altijd bij wilt blijven. Iedereen heeft zelfs de mogelijkheid om zich te abonneren op nieuws uit woonplaatsen en regio's waar dan ook in Nederland, niet alleen in Gelderland.
De app is al beschikbaar in de App Store van Apple, voor de smartphone is de nieuwe app van Omroep Gelderland in de Play Store zo snel mogelijk beschikbaar.

Nieuws om je heen

Nog zo'n leuke feature! Waar je ook bent in Gelderland, het is mogelijk om het nieuws in een straal van 5 kilometer om je heen direct vinden in een speciaal overzicht.
En er is meer. De voorpagina is verbeterd. Het nieuws staat daar vanaf nu onderverdeeld in categorieën. Ook is de zoekfunctie van de app uitgebreid. Vanaf nu kun je het volledige nieuwsarchief van Omroep Gelderland doorzoeken.

Stuur ons een app'je

Ten slotte is er de nieuwe knop 'App'je'. Nieuws is steeds vaker een gesprek, dus dat maken we graag gemakkelijker voor onze gebruikers. Met deze knop in de app kun je direct reageren op wat er gebeurt in de app, op de radio en tv.
De App Store (voor Apple) of Play Store (voor Android)!
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!