Nieuws

Rake tikken uitgedeeld bij eindfeest voetbalclub Worth Rheden, één gewonde naar ziekenhuis

Een feestje bij voetbalclub Worth Rheden in Rheden heeft maandag 'net even te lang' geduurd, zo vertelt bestuurslid Vincent Verhoeven. Bij het eindfeest op de club is na een opstootje één persoon met een bebloed hoofd naar het ziekenhuis gebracht. © Roland Heitink
RHEDEN - Een feestje bij voetbalclub Worth Rheden in Rheden heeft maandag 'net even te lang' geduurd, zo vertelt bestuurslid Vincent Verhoeven. Bij het eindfeest op de club is na een opstootje één persoon met een bebloed hoofd naar het ziekenhuis gebracht.
Het feest was de afsluiting van het seizoen. Daarnaast was het vanmiddag de laatste keer dat er een competitiewedstrijd was voor Worth Rheden, want de club gaat fuseren met buurman VV Rheden.
'Het was heel gezellig en ontzettend druk. Het was een topmiddag, maar na sluitingstijd ging het even mis. Het feestje duurde voor een paar mensen net even te lang', aldus Verhoeven.
'In de kantine ontstonden wat opstootjes met geduw en getrek. Op een gegeven moment sprongen er mensen tussen om de rest uit elkaar te houden, maar er kwamen ook wat fanatieke mensen aanrennen die rake tikken uitdeelden. Daardoor is er één met een bebloed hoofd meegegaan naar het ziekenhuis', zegt het bestuurslid.

'Vervelend einde'

Volgens Verhoeven had de club het zelf goed in de hand, maar heeft Worth Rheden wel 112 gebeld. Uiteindelijk kwamen er naast de ambulance ook drie politiewagens mee, maar dat was volgens het bestuurslid het zekere voor het onzekere.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!