Nieuws

'Sjakie Swart' gunt De Graafschap helemaal niets: 'Hoop dat ze eruit flikkeren'

Sjaak Swart (beeld uit YouTube-video)
Dat De Graafschap vorig weekeinde Ajax van de landstitel in de eredivisie afhield, houdt de gemoederen in de voetballerij nog altijd bezig. Op Twitter worden de nodige grappen gemaakt over de Superboeren.
DOETINCHEM - Dat De Graafschap vorig weekeinde Ajax van de landstitel in de eredivisie afhield, houdt de gemoederen in de voetballerij nog altijd bezig. Op Twitter worden de nodige grappen gemaakt over de Superboeren.
Een absolute aanrader is het fake-account van Sjaak Swart.
De legendarische voetballer van Ajax uitte vorige week felle kritiek op De Graafschap, nadat 'zijn' Ajax op de Vijverberg de titel verspeelde. Swart walgt van de ploeg uit Doetinchem. 'Ik hoop dat ze er heerlijk uitgaan en dat die gekken degraderen', zegt hij in een video op YouTube.
Dit optreden van de echte Swart is (uiteraard) voer voor grapjassen. Op Twitter worden dagelijks grappen gemaakt over de Superboeren.
De Graafschap won maandag van MVV, dus de smeekbede van Swart werd dus niet verhoord. 'Sjakie' was overigens ook tijdens het Songfestival, zaterdagavond, op dreef.