Nieuws

Deze berichten werden deze week het meest gelezen

ARNHEM - Welke berichten zijn deze week het meest gelezen op gld.nl en op de app van Omroep Gelderland? Zoals iedere zaterdag een overzicht.
Opnieuw een dode door een ongeluk met een hoogwerker. Vorige week dinsdag kwamen in Zaltbommel twee mannen om na een val uit een hoogwerker, afgelopen donderdag liet een man in Zevenaar het leven. Hij was daar met een collega stoplichten aan het repareren. De twee vielen naar beneden toen een vrachtwagen tegen de hoogwerker aanreed. De weg was aan één kant niet afgezet. Een man van 22 uit Oldebroek verongelukte, zijn collega van 51 uit Goor raakte zwaargewond.
Geen dure leasewagens, managers of directie. Twaalf thuishulpen in Apeldoorn hebben het heft in eigen hand genomen. Ze regelen de zorg en de planning zelf. Alleen de administratie is uitbesteed. Vanaf 1 juni verzorgen ze zo'n 80 cliënten.
Groot alarm donderdag in Arnhem. Bij een vijver aan de Bronbeeklaan waren een kindertractor en een slipper gevonden. Vier duikers speurden de bodem van de vijver af, nadat agenten ook al het water waren ingegaan. Er is niemand gevonden. Ook bleek er geen kind te worden vermist.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!