Instellingen

Foor bevestigt overstap naar Vitesse

NIJMEGEN - Navarone Foor heeft na de training van NEC aan enkele supporters bevestigt dat hij de overstap naar Vitesse maakt.
Navarone Foor weigerde een interview, maar NEC-fans stonden de middenvelder op te wachten na de training donderdag. Foor zei tegen hen: 'Ik kan bij die club stappen zetten, ik snap de haat bij NEC. Alleen kan ik er ook niks aan doen dat het al in de media verschenen is.'
Toen de sfeer verhit raakte werd Foor meegenomen door zijn teamgenoot Leiwakabessy.

'Hij durft'

De middenvelder kwam lachend het trainingsveld op. "Hij durft", "dat is lef" en "klootzak" klonk het vanaf de kant. Maar de meeste supporters waren over het algemeen mild over de beslissing van Foor om over te stappen naar aartsrivaal Vitesse.
"Er zijn meer NEC'ers naar Vitesse gegaan. Als die jongen er beter van wordt, mag hij dat van mij", vond een supporter. "Toen ik werkte en ik kon ergens meer verdienen, had ik het ook gedaan. Maar zover is het helaas niet gekomen."
Navarone Foor tegen Roda JC (foto: Broer van den Boom) 
Een jeugdige fan snapt Foor ook wel. "Ik vind het jammer dat hij naar de concurrent gaat. Ik had liever gezien dat naar Utrecht was gegaan. Ik kan het ergens wel begrijpen, hij kan daar meer verdienen."
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op WhatsApp of stuur een mail: omroep@gld.nl!