Nieuws

Ex-kankerpatiënt Jesse (12) uit Oldebroek wil nu 20.000 mobieltjes inzamelen

Ex-kankerpatiënt Jesse Mulder (12) uit Oldebroek wil 20.000 oude mobieltjes inzamelen
Jesse Mulder uit Oldebroek gaat door met het inzamelen van mobiele telefoons. De 12-jarige ex-kankerpatiënt heeft inmiddels al 15.000 exemplaren ingezameld. Hij haalde daarmee al 33.375 euro op voor de Stichting Opkikker en de Vereniging Ouders Kinderen en Kanker.
OLDEBROEK - Jesse Mulder uit Oldebroek gaat door met het inzamelen van mobiele telefoons. De 12-jarige ex-kankerpatiënt heeft inmiddels al 15.000 exemplaren ingezameld. Hij haalde daarmee al 33.375 euro op voor de Stichting Opkikker en de Vereniging Ouders Kinderen en Kanker.
Het nieuwe doel van Jesse is nu om 20.000 oude mobiele telefoons te verzamelen. De tiener uit Oldebroek spaart oude mobieltjes sinds december 2011. Als 7-jarige genas hij van kanker, de ziekte van non-Hodgkin.
'Nadat ik genezen was kreeg ik een coole Opkikkerdag van de Stichting Opkikker. Ik ben bijvoorbeeld mee geweest op een Harley, heb meegevlogen in een helikopter en ging op forel vissen. Ik gun andere langdurig zieke kinderen ook zo’n onvergetelijke dag waarop ze hun ziekte even kunnen vergeten.'

'De kralenketting moet mogelijk blijven'

'Ook heb ik van de Vereniging Ouders Kinderen en Kanker een Kanjerketting (zie foto) gekregen. De kralen die ik aan deze ketting mocht rijgen geeft mijn hele behandelingsperiode weer, zoals operaties, bloedtransfusies en de start van chemo. Ook wil ik dat deze speciale ketting voor andere kinderen mogelijk blijft.'

Zie ook:

Het adres van Jesse Mulder is te vinden op zijn website:

Zijn actie is te volgen via zijn Facebookpagina:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!