Nieuws

Man die ex bedreigde thuis aangehouden met pistool in zijn broeksband

Een 45-jarige bewoner van de wijk De Laar in Arnhem is zondagavond aangehouden met een vuurwapen op zak. Hij bedreigde zijn ex-vrouw.
ARNHEM - Een 45-jarige bewoner van de wijk De Laar in Arnhem is zondagavond aangehouden met een vuurwapen op zak. Hij bedreigde zijn ex-vrouw.
In de loop van de avond krijgt de politie melding dat de man zijn ex bedreigt door haar een foto te sturen waarop een vuurwapen te zien is. Ook horen agenten van getuigen dat hij eerder buiten stond met het wapen en dat hij riep deze te willen gebruiken tegen de vrouw.
De situatie jaagt buurtbewoners angst aan, meldt de politie en met dat de aanhoudingseenheid gearriveerd is, halen enkelen hun kinderen binnen.

Wapen in broeksband

Als  agenten op onderzoek uitgaan blijkt de Arnhemmer in huis te zitten. Hij wil via de voordeur naar  en een van de agenten ziet daarbij dat de verdachte een vuurwapen in zijn broekband heeft, waarop de agenten hun dienstwapen trekken. 
De verdachte wordt snel ontwapend en hij kan zonder verder geweld worden aangehouden. De man lijkt volgens de politie onder invloed van alcohol. Voorlopig zit hij vast.