Nieuws

Twee doden aangetroffen in horecazaak in Nijmegen; politie gaat uit van misdrijf

NIJMEGEN - In een horecazaak aan de 70ste straat (Malvert 70-03) in Nijmegen zijn maandag aan het begin van de middag twee doden gevonden. Op dit adres is café Istanbul gevestigd. De politie ging ter plaatse na een melding van een dode in het café.
De omgeving is afgezet voor onderzoek. Onder meer met honden wordt gezocht naar sporen. De politie meldt dat de doodsoorzaak nog onbekend is maar er wordt uitgegaan van een misdrijf. Er is nog geen signalement van de daders; de politie is op zoek naar getuigen en vraagt hen zich te melden. 
Kijk hier naar een interview met politiewoordvoerder Frank de Valk: 
In een nabijgelegen vijver wordt door de recherche onderzoek verricht. Dat gebeurt door een duiker. 

Groot onderzoek

Nadat één persoon gevonden werd, vond de politie later binnen nog een lichaam, zegt de woordvoerder op Radio Gelderland. 'We hebben hier te maken met een ernstig misdrijf. Er zijn rood-witte linten en zwarte zeilen geplaatst om het gebied heen en we doen groot onderzoek'.
De emoties buiten lopen ondertussen hoog op. Mensen willen onder meer achter de linten langs om naar de plaats delict te gaan. De voorlichter snapt dat, zo zegt hij, want zij hebben mogelijk iemand verloren.
Het onderzoek gaat waarschijnlijk nog uren door. 
De vondst van het lichaam en de toegestroomde politie trekt veel bekijks: 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!