Nieuws

Bevrijdingsfeest Wageningen: zonovergoten en enorm druk

WAGENINGEN - Waar eerder vanmiddag Wageningen nog vol stond voor het bevrijdingsdefilé, is de Veluwse stad daarna volgestroomd voor het bevrijdingsfestival. Zelfs zo vol dat de gemeente opriep niet meer naar de Markt te komen. Benieuwd hoe het er aan toe ging in Wageningen? Bekijk hieronder het sfeerverslag.
Door het goede weer ziet het bevrijdingsfestival in Wageningen er heel anders uit dan vorig jaar. Bekijk hieronder het verschil...
2015: Foto: Jolanda Werner

2016:

En doordat het zoveel beter weer is, staat jong en oud nu te genieten iedereen te genieten. Van een biertje...
Tot een optreden van Gers Pardoel, waar het overigens enorm druk was..
En ook Roel van Velzen wordt bedankt voor het mooie optreden.

Tri ontsteekt vuur

Het bevrijdingsfeest begon donderdagmiddag met het ontsteken van het bevrijdingsvuur. Dat werd gedaan door Roel van Velzen en Tri Pham. De jongen die na jarenlang onzekerheid dit jaar te horen kreeg dat hij in Wageningen mag blijven.

Feestje gaat door!

Rond 20.00 uur was het feestje in Wageningen nog lang niet afgelopen. Het was zelfs enorm druk. De gemeente Wageningen roept op om niet meer naar De Markt te komen. Het is daar te druk.
Onze verslaggever Thijs Boelens zag Tourist LeMC Wageningen vermaken:

Artiesten blij met Wageningen

Maar niet alleen het publiek in Wageningen geniet. Ook de artiesten die het publiek moeten vermaken kunnen hun geluk niet op, zo laten ze op Twitter weten.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!