Nieuws

Wat kunt u van Omroep Gelderland verwachten tijdens de Giro?

De startlocatie: Omnisport in Apeldoorn
Van donderdagavond tot zondagmiddag staat Gelderland in het teken van de Giro. Natuurlijk is ook Omroep Gelderland erbij. Dit kunt u de komende dagen allemaal van ons verwachten: © Giro Gelderland
APELDOORN - Van donderdagavond tot zondagmiddag staat Gelderland in het teken van de Giro. Natuurlijk is ook Omroep Gelderland erbij. Dit kunt u de komende dagen allemaal van ons verwachten:
Op vrijdag, zaterdag en zondag zendt Radio Gelderland het grootste deel van de dag uit vanaf locatie. Live-verslaggevers proeven de sfeer langs de route en natuurlijk houden we in de gaten wat de Arnhemse Maarten Tjallingii doet.
De radio-uitzendingen komen elke dag vanaf de finishplaats. Vrijdag uit Apeldoorn, zaterdag uit Nijmegen en zondag uit Arnhem. 

Leontien en Bas

Op televisie staan we in het nieuwsprogramma Gld Vandaag tijdens alle etappes live bij de finish. Daarna volgt het programma Forza Giro Live met Leontien van Moorsel en Bas Steman. 
In Forza Giro wordt u meegenomen in de wondere wereld van wielrennen en fietsen in Gelderland.
Verschillende bekende oud-wielrenners zijn als ambassadeur van Giro Gelderland opgestaan; Erik Breukink, Johan van der Velde en Jean Paul van Poppel. Allemaal schuiven ze aan om hun mening te geven over de koers en alle Giro-events in Gelderland.
Het programma Forza Giro Live begint op donderdag om 18.20 uur en van vrijdag tot en met zondag om 17.20 uur.
Via onze site en app is de Giro te volgen via het liveblog. We beginnen donderdag tijdens de ploegenpresentatie en in de dagen daarna wordt u tijdens elke etappe op de hoogte gehouden van alles binnen en buiten de koers. 
Daarnaast leggen we de wielerronde uit en is er een handige serie artikelen voor iedereen die niks heeft met wielrennen of de Giro. 

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!