Nieuws

Wat doet die helikopter zo laag boven Gelderland?

Helikopter.
Ziet u op 6, 7 of 8 mei een helikopter laag vliegen boven Gelderland? Dan is de kans groot dat het gaat om een helikopter die voor de NOS beelden maakt van de wielrenners van de Giro d'Italia. De beelden zijn live te zien op tv. © wikipedia
ARNHEM - Ziet u op 6, 7 of 8 mei een helikopter laag vliegen boven Gelderland? Dan is de kans groot dat het gaat om een helikopter die voor de NOS beelden maakt van de wielrenners van de Giro d'Italia. De beelden zijn live te zien op tv.
Op vrijdag 6 mei worden er boven Apeldoorn beelden van de wielerronde gemaakt door de helikopter tussen 13.00 en 18.00 uur.
Op zaterdag 7 en zondag 8 mei kan de helikopter laag vliegen over het parcours tussen Arnhem en Nijmegen. Dat is tussen 12.00 en 17.30 uur.
Dit is het parcours van drie dagen Giro:
Voor eventuele klachten kunt u contact opnemen met: Heli Holland info@heliholland.nl of de Inspectie Leefomgeving en Transport, 088-4890000 of aviation-approvals@ilent.nl

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!