Nieuws

Man uit Ede meldt zich bij politie na aanrijding jongen in Breda

Een 33-jarige Edenaar meldde zich maandagavond na de aanrijding met een jongen van 11 uit Breda. Dat gebeurde nadat de politie liet weten op zoek te zijn naar hem. Hij herkende zich in het geschetste profiel.
BREDA - Een 33-jarige Edenaar meldde zich maandagavond na de aanrijding met een jongen van 11 uit Breda. Dat gebeurde nadat de politie liet weten op zoek te zijn naar hem. Hij herkende zich in het geschetste profiel.
Zondagavond reed de man de jongen aan in de Arubastraat in de Brabantse stad. Het slachtoffer speelde op straat met vriendjes toen hij op een kruising werd aangereden door de Edenaar. Hij raakte daarbij lichtgewond aan zijn enkel. 
Na het ongeval stopte de man nog wel en werd kort gesproken. Wat er daarna gebeurde is onduidelijk. De vader van de jongen deed aangifte omdat de Edenaar de plek van het ongeval had verlaten. De jongen mocht na een behandeling in het ziekenhuis weer naar huis, de politie vroeg de bestuurder zich alsnog te melden. De man uit Ede heeft inmiddels een verklaring afgelegd.