Nieuws

Eef van Riel en Joey Dekkers blijven bij Achilles'29

Eef van Riel blijft bij Achilles'29.
Zes plus twee is acht voor Achilles'29.
GROESBEEK - Zes plus twee is acht voor Achilles'29.
De Groesbeekse eerstedivisionist had pas zes spelers vastliggen voor volgend seizoen, maar daar zijn er nu twee bijgekomen. Eef van Riel en Joey Dekkers (foto) hebben voor één seizoen bijgetekend.
Beide spelers zijn bezig aan hun eerste jaar bij Achilles. Dekkers ontwikkelde zich direct tot een vaste waarde als linkermiddenvelder of controlerende middenvelder. Eef van Riel maakte in het begin vooral indruk als invaller, maar raakte geblesseerd aan zijn enkel toen hij net een basisplaats had veroverd.
Naast deze twee middenvelders liggen ook de verdedigers Mehmet Dingil en Migiel Zeller vast, net als de middenvelder Kürsad Sürmeli en Boy van de Beek en de ervaren aanvallers Thijs Hendriks (foto) en Freek Thoone.
Levi Raja Boean, Daniël van Straaten en Leon ter Wielen verlaten de club zeker en ook de Duitse aanvaller Robin Deckers lijkt te vertrekken. Achilles had middenvelder Roel van de Sande van Helmond Sport willen binnenhalen, maar dat bleek financieel onhaalbaar.
De Groesbeekse club is al lange tijd in onderhandeling met spelers uit de huidige selectie, zoals Barry Beijer, Mischa Boelens, Daniel Ramezani en Brian Boogers. Jop van Steen twijfelt om persoonlijke redenen nog over een nieuwe verbintenis. En voor Omid Popalzay (midden op de foto) bestaat de nodige interesse, ook vanuit het buitenland.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!