Nieuws

Volgens de luisteraars van Radio Gelderland is dit de Alles is Oranje top 10

Presentator Eric van den Berg en Hilde Nagelkerke van Omroep Gelderland.
Op Koningsdag woensdag 27 april kleurde Radio Gelderland Oranje. Met verslaggevers de hele dag op pad in onze Gelderse provincie en van 06.00 uur tot 19.00 uur draaien we alleen maar Nederlandstalige muziek.
ARNHEM - Op Koningsdag woensdag 27 april kleurde Radio Gelderland Oranje. Met verslaggevers de hele dag op pad in onze Gelderse provincie en van 06.00 uur tot 19.00 uur draaien we alleen maar Nederlandstalige muziek.
De afgelopen weken is er door luisteraars binnen tot ver buiten de provincie massaal gestemd op de meeste geliefde Nederlandstalige liedjes.
De Alles is Oranje top 10 werd gedraaid op Radio Gelderland tussen 18.00 en 19.00 uur bij presentator Frank van Dijk. Waarbij opvalt dat er een sterke regionale vertegenwoordiging is in de top 10 met Frans Duijts uit Tiel, Dick van Altena uit de Betuwe en het nodige Achterhoekse geluid van Boi Foi Toch en vooral, hoe kan het ook anders, van Normaal.
In tegenstelling tot de bijna voorspelbare nummer 1 in onze Gelderse lijstjes is het echter ditmaal niet Oerend Hard, maar Leagere School in Hummelo dat de meeste stemmen kreeg van onze luisteraars.

1             Leagere school in Hummelo - Normaal

2             Het Dorp - Wim Sonneveld

3             Oerend Hard - Normaal

4             Mag ik dan bij jou - Claudia de Breij

5             Alie - Normaal

6             De Betuwe - Dick Van Altena

7             Achter De Schuur - Bennie Jolink

8             Avond - Boudewijn de Groot

9             Beernd Van Kuperi-j - Boh Foi Toch

10           Jij denkt maar dat je alles mag - Frans Duijts