Nieuws

Vrouw uit Arnhem (39) komt om bij auto-ongeluk op John Frostbrug

ARNHEM - Op de John Frostbrug in Arnhem is bij een ongeluk woensdagochtend een vrouw van 39 uit Arnhem om het leven gekomen. Bij het ongeluk waren drie personenauto's betrokken.
De brug was voor politie-onderzoek enkele uren in beide richtingen dicht. Verkeer werd omgeleid via de Nelson Mandelabrug of de Sacharovbrug.

Auto viel niet te ontwijken

Een auto, waarin een man van 22 jaar uit Apeldoorn achter het stuur zat, reed rond 07.00 uur vanuit het centrum van Arnhem de brug op. Hij kwam door een nog onbekende oorzaak op de linkerrijbaan terecht. De Arnhemse, die uit tegengestelde richting kwam, kon de auto niet meer ontwijken. Ze botste frontaal op de wagen en overleed ter plaatse aan haar verwondingen.

Gewonden naar ziekenhuis

Bij het ongeval raakten twee mannen gewond. Het gaat daarbij om een bestuurder van 42 jaar uit Lent, die van achter op de wagen van de vrouw reed. Hij raakte lichtgewond en is ter plaatse behandeld. De andere gewonde is de man uit Apeldoorn. Hij ligt met onbekend letsel in het ziekenhuis. Bij hem werd bloed afgenomen om vast te kunnen stellen of er mogelijk alcohol in het spel was.
Er werden diverse hulpdiensten opgeroepen. Onder meer een traumahelikopter.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!